Poppers afrodisiace de petrecere

Poppers sunt lichide afrodisiace foarte concentrate. Poppers au efecte intense de excitare sexuala. Actioneaza rapid, imediat dupa inhalare.

La ora actuala poppers sunt cele mai cunoscute afrodisiace de petrecere. Folosite in cluburi, discoteci sau la petreceri private.

Odata cu afirmarea noii generatii. Si a interesului acesteia pentru afrodisiace speciale. Aceasta comunitate a descoperit si poppers. Avand in vedere ca poppers sunt legale. Aceste super afrodisiace sunt tot mai apreciate si cautate.

Cum se folosesc poppers?

Utilizarea comoda si efectele erotice excelente. Fac din poppers afrodisiace tot mai apreciate. Atat la distractii cu prietenii. Cat si in cadrul intim de cuplu.

Poppers se folosesc simplu, ca odorizante afrodisiace de camera. Prin deschiderea recipientului cu popper in incapere, pentru cateva minute.

Sau prin inhalare directa, recomandat doar pentru utilizatorii experimentati. Se folosesc numai extern. Este complet interzisa ingerarea. In nici un caz NU se beau !

poppers efecte afrodisiace

Care sunt efectele afrodisiace?

Efectele afrodisiace sunt foarte intense. Imediat dupa inhalarea poppers.

  • creste dorinta si apetitul sexual.
  • ai o stare de dezinhibare si euforie.
  • ai senzatii intense de excitare sexuala.
  • creste sensibilitatea tactila si placerea atingerilor.
  • se relaxeaza muschii netezi, inclusiv anali si vaginali.

Efectul poppers dureaza functie de doza. Prin administrarea unei doze noi, actiunea poppers se poate prelungi. Efectele afrodisiace sunt foarte intense. Se instaleaza rapid, imediat dupa inhalare.

Poppers au efecte adverse?

Efectele adverse ale poppers pot aparea in cazul abuzului. Ca si in cazul alcoolului, pentru a evita efecte nedorite, asemanatoare starii de "mahmureala". Si in cazul poppers se recomanda folosirea cu moderatie.

Daca se folosesc in exces, pot aparea rareori si alte efecte adverse, de scurta durata: tuse, tahicardie, senzatie de caldura, hipoxie, iritarea pielii şi a mucoaselor.

Cazurile de intoxicatie sunt foarte rare. Apar prin supradozare. Si la combinarea cu alte substante, cum sunt stimulentele pentru potenta gen viagra sau alcool. In caz de utilizare indelungata, poppers pot da o usoara dependenta. Similar fumatului sau alcoolului, depinde de la caz la caz.

Precauții pentru utilizare.

Poppers sunt foarte inflamabile. Depozitati intr-o zona uscata si ventilata. A se pastra departe de surse de aprindere. Nu fumati.

Prezinta pericolul de intoxicatie. Daunator pentru inhalare directa, in contact cu pielea si prin inghitire.  A nu se pastra in apropierea alimentelor. A nu se lasa la indemana copiilor. Trebuie evitat contactul cu ochii sau pielea. De asemeni, inghitirea acestor substante este complet interzisa!