Termeni si conditii Popper .ro

Utilizarea Popper .ro include accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site. Constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document. Cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul Popper .ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului Popper .ro, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Procesarea comenzilor la Poper .ro

Recomandam sa verificati specificatiile produselor si compatbilitatea acestora inainte de a le cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Popper .ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In primele 10 de zile de la cumparare puteti returna produsele comandate pentru schimbare sau rambursare completa a banilor. Taxele de expediere la returul comenzii sunt responsabilitatea Clientului.

Solicitarea unui retur se face prin email sau la numerele de telefon afisate, de luni pana vineri, intre orele 8-16. Trebuie sa furnizati numele, data comenzii si o scurta descriere a problemei. Un reprezentant al Serviciului Clienti va ofera asistenta si o autorizare de retur (AR). Nu putem accepta retur produsele desigilate din ambalajul original, folosite sau care ajung fara un numar de autorizare de retur.

Drept aplicabil.

Prin folosirea site-ului Popper .ro, utilizatorii se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Popper.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului.

Administratorii Popper .ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Popper .ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.